Novinky

Novinka
0 Recenzia(e)

Táto kniha je kompiláciou údajov zo sveta zábavy, ktorá predstavuje najvplyvnejších a najpopulárnejších umelcov posledných štyridsiatich rokov a chronologicky dokumentuje míľniky ich hudobnej kariéry a osobného života....

5,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Příběh zbraně, která přepsala dějiny sportovní střelby IPSC. Během posledních tří let pistole CZ 75 SP-01, nejnovější pokračovatelky legendární CZ 75, zcela ovládly divizi Production na závodech praktické střelby IPSC po celém světě včetně Spojených států. 

7,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Legendární příběh o věčné lásce a o 47 statečných samurajích, kteří kvůli zradě ztratili pána a stali se z nich vyděděnci beze cti – róninové. Přísahají, že svého pána pomstí, aby jeho duše konečně našla klid, a že jeho krásnou dceru Miku zachrání ze spárů proradného pána Kiry. 

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Román Šesť mŕtvych na ceste do Mníchova sa zaoberá problematikou tajných služieb, politických praktík a úskokov v čase nastupujúcej studenej vojny medzi krajinami východného a západného bloku desať rokov po skončení druhej svetovej vojny v Nemecku.

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Moderný gotický román o tajomstvách, láskach a vôňach Provensálska Z náhodného stretnutia v bludisko vzplanie vzťah – vášnivý, ale aj plný duševného porozumenia. Eve tuší, že fascinujúci a tajomný Dom je mužom jej života. 

5,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Stručné dejiny najväčšieho svetového náboženstva aj pre neveriacich. Kresťanstvo vzniklo ako židovská sekta a uprostred sveta antických bohov nezadržateľne rástlo: pôvodne na štátny kult starého Ríma, neskôr na najrozšírenejšiu konfesiu na svete. Čo bolo na kresťanstve po celé tie storočia také príťažlivé? 

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Príbeh slávneho vynálezcu dynamitu...

3,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Zborník referátov vedeckej konferencie rok 1984

9,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Druhé vydanie jedinečnej knihy rozhovorov českej spisovateľky Evy Štolbovej s jedným z najpozoruhodnejších a najlepších slovenských spisovateľov Dominikom Tatarkom. Knižné vydanie je prepisom 20 audiokaziet. Priložené CD obsahuje fragmenty pôvodného zvukového záznamu. 2., prepracované a doplnené vydanie.

14,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat. Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých. A průběžně získáváme i další informace o těch, u nichž se skutečnost mísí s legendami, 

5,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Životný príbeh biskupa Bartolomého de Las Casas, nazývaného Ochranca Indiánov, a kráľa Karola V., zakladateľa španielskej línie Habsburgovcov, je originálnou historickou freskou nášho sveta v 16. storočí, storočí veľkých zmien a veľkých mien. Tomuto storočiu vtlačili výraznú pečať také osobnosti ako Michelangelo, Luther, Kopernik či Las Casas. 

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Prierez históriou knihy na Slovensku

16,00 €
Zobrazené 49 - 60 z 80 položiek