Novinky

Novinka
0 Recenzia(e)

Druhé vydanie jedinečnej knihy rozhovorov českej spisovateľky Evy Štolbovej s jedným z najpozoruhodnejších a najlepších slovenských spisovateľov Dominikom Tatarkom. Knižné vydanie je prepisom 20 audiokaziet. Priložené CD obsahuje fragmenty pôvodného zvukového záznamu. 2., prepracované a doplnené vydanie.

14,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat. Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých. A průběžně získáváme i další informace o těch, u nichž se skutečnost mísí s legendami, 

5,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Životný príbeh biskupa Bartolomého de Las Casas, nazývaného Ochranca Indiánov, a kráľa Karola V., zakladateľa španielskej línie Habsburgovcov, je originálnou historickou freskou nášho sveta v 16. storočí, storočí veľkých zmien a veľkých mien. Tomuto storočiu vtlačili výraznú pečať také osobnosti ako Michelangelo, Luther, Kopernik či Las Casas. 

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Prierez históriou knihy na Slovensku

16,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Kniha ponúka zaujímavý, často až prekvapujúci pohľad na dejinné udalosti 2. polovice 19. storočia, ktoré sa významnou mierou podpísali pod ďalší osud a historický vývoj slovenského národa.

6,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Spomienky autora od vpádu nacistov do ZSSR až do prípravy bitky v Kurskom oblúku, de pôsobil vo funkcii veliteľa armády...Druhý diel sú spomienky veliteľa armády na roky 1943 - 1945

8,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Po tragickej autohávarii a smrti otca opustí dvanásťročná Lou spolu s bratom a invalidnou matkou hektický New York. Ich novým domovom je farma prastarej matky...

3,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Hodně informací o letadlech v II. světové válce – statistiky, tabulky, obrázky... Kniha je doplněná též informacemi o Československém letectvu v letech druhé světové války (1939–1945), jejíž autorem je od strany 247 Eduard Čejka.

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Maliarstvo a sochárstvo, maloformátová unikátna knižka z roku 1958

10,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Najzaujímavejšie informácie o najväčších osobnostiach vedy, tecnniky, politiky, umenia, športu a ďalších odborov ľudskej činnosti.Od Viliama Dobyvateľa cez Krištofa Kolumba, Vincenta van Gogha, J. R. R. Tolkiena, Jacka Nicholsona, Louisa Armstronga až po Bonnie a Clyda.

7,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Burian a Caputo sa s v tejto očarujúcej a poučnej knihe s vami podelia o tajomstvo, ako robiť fantastické fotografie. Fotografie ľudí, krajiniek a voľne žijúcich zvierat, tipy, ako na to, od desiatich špičkových fotografov spoločnosti National Geographic, tabuľky, podľa ktorých si môžete vybrať najvhodnejší film či filter a najlepšiu expozíciu,

4,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Synonymický slovník je najbližším pomocníkom pri ovládaní umenia dobre štylizovať. presne. sviežo a zaujímavo sa vyjadrovať. Slovník analyzuje takmer 13.000 synonymických radov a zaznamenáva ďalších 45.000 najdôležitejších odkazov. ktoré orientujú čitateľa v bohatstve slovnej zásoby.

13,00 €
Zobrazené 37 - 48 z 87 položiek