0 Recenzia(e)

Asi dvetisícštyristo rokov nás delí od času, keď grécky idealistický filozof Platon písomne zaznamenal svoje myšlienky. Platon (427–347 pred n. l.), hlavný predstaviteľ objektívneho idealizmu nebol iba filozofom. Jeho dialógy patria medzi nejlepšie výtvory gréckej umeleckej prózy. 

40,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh martinského DIVADLA....kniha pre naozajstných fajnšmekrov z roku 1984....Vyšlo keď malo divadlo 40 rokov. Fotky, inscenácie, spomienky, názory.

6,00 €
0 Recenzia(e)

Kniha o Zemi, prírode, je nezdolateľnosti a premenlivosti...o pohybe a o tom ako v tom všetko žiť...

3,00 €
0 Recenzia(e)

Vidíme ich okolo seba...mnohé nepoznáme...iné vidíme iba pri návštevách cudziny, ale opäť ani nevieme často pomenovanie, nieto ešte čím sú výnimočné, zaujímavé, osobité...Táto kniha vám všeličo prezradí.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Publikácia encyklopedického charakteru obsahuje abecedne usporiadané fyzikálne veličiny a jednotky, nazvané podľa významných vedcov a technikov. Každé heslo má odbornú a beletristickú časť a uvádza charakteristiku a definíciu príslušného pojmu, údaje o živote a diele vynálezcu a epizódu z jeho života.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Spievodca touto národnou kultúrnou pamiatkou.

2,00 €
0 Recenzia(e)

 Prípravné práce, omračovanie, odkrvenie, čistenie, búranie, spracovanie,výrobky, recepty, uskladnenie...knižka je ojedinelá a výborná pomôcka....

4,00 €
0 Recenzia(e)

Kniha ponúka všetky potrebné informácie o prírodnej domácej lekárni a účinnej samoliečbe osvedčenými prostriedkami z prírodných zdrojov. Keď sa necítite dobre, nemusíte hneď utekať k lekárovi...

5,00 €
0 Recenzia(e)

 Príbehy dobývania končiarov, v časoch, keď sa do hôr chodila príroda ctiť.

6,00 €
0 Recenzia(e)

 Celé dediny či usadlosti s drevenými domčekmi stavali naši ľudia a na miestach obkolesených horami najmä na Orave, Liptove a na východnom Slovensku. 

13,00 €
0 Recenzia(e)

S autorovou anotací „jak anglosaské národy svou nemoudrostí, bezstarostností a dobrosrdečností dovolily nositelů zla, aby se znovu ozbrojili“. V první části svazku s názvem Od války k válce se Churchill zabývá obdobím postupné přípravy válečného konfliktu v letech 1919 až 1939 (nástup Hitlera k moci, obsazení Rakouska, Mnichovská dohoda) a v druhé části...

7,00 €
0 Recenzia(e)

Monografia turčianskej obce k jej 725. výročiu písomnej zmienky

6,00 €
Zobrazené 73 - 84 z 416 položiek