0 Recenzia(e)

Kniha stará pár desaťročí, ale slušnosť a jej zásady platia stále...ak chcete poradiť, nuž tu to máte..

2,00 €
0 Recenzia(e)

Autor bol v minulosti šéfom diplomatického protokolu, a knižka hoc už má dosť rôčkov, nestratila veľa na svojej aktuálnost. Brožúra, výborný stav.

2,00 €
0 Recenzia(e)

staré cestopisy, keď nebolo zďaleka všetko také jednoduché, majú svoje čaro...toto je jeden z nich...Južná Amerika rok 1957...bez obalu, dobrý stav.

5,00 €
0 Recenzia(e)

Veľmi podrobná kniha na spoznávanie liečivých rastlín, ale radí aj ako ich zbierať, spracovávať, vyrábať prípravky, pestovať, ale samozrejme pripravené aj používať na zlepšenie, či upevnenie zdravia.

10,00 €
0 Recenzia(e)

praktický obrazový sprievodca vyše 500 izbovými rastlinami.

8,00 €
0 Recenzia(e)

Rozprávanie o živote pred narodením, praktické rady pre nádejných rodičov...bestseller...teda niekdajší...kniha vo veľmi dobrom stave.

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zdobenie, pozdravy, darčeky, pečenie, varenie....knižka pre zručné gazdinky

4,00 €
0 Recenzia(e)

Dílka římského politika a dějepisce z konce Římské republiky kreslí výstižně dvě důležitá údobí z dějin starého Říma. 

4,00 €
0 Recenzia(e)

Námet čerpá z celosvetovo veľmi úspešného románu Jamesa Redfielda, Celestínske proroctvo. Je to duchovný dobrodružný film (spiritual adventure) zaznamenávajúci čo čaká ľudstvo...

6,00 €
0 Recenzia(e)

Publikace pojednává o vývoji secese ve výtvarném umění i architektuře v Čechách...

17,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

Autor v publikácii faktograficky mapuje a súčasne precízne vizualizuje vznik a vývoj jednotlivých vojenských symbolov, ich postupné pretváranie v kontexte vojnového diania 20. storočia i udalostí medzivojnového obdobia.

20,00 €
Novinka
0 Recenzia(e)

ČESKOSLOVENSKÁ LETADLA Václava Němečka (1. díl) podávají ucelený přehled všech našich letadel a letadlových motorů od roku 1918 do roku 1945. V jednotlivých kapitolách se před námi otvírá pohled na jednotlivé typy letadel továrny Letov, Aero, Avia, Škoda, ČKD-Praga, jinonických leteckých motorů, letadel otrokovické, choceňské i kopřivnické výroby.

4,00 €
Zobrazené 37 - 48 z 405 položiek