0 Recenzia(e)

Tragický príbeh z kozáckeho prostredia...

2,00 €
0 Recenzia(e)

Mladá lekárska dvojica hľadá liek proti nákaze, ktorá je oveľa nebezpečnejšia ako AIDS...

2,00 €
0 Recenzia(e)

Trpký údel emigranta, príbeh lekára-utečenca v Paríži pre II.sv. vojnou

4,00 €
0 Recenzia(e)

Štvrtý diel románovej fresky o osudoch Petra zo Sioraku na farbistom pozadí náboženských vojen vo Francúzsku koncom 16.storočia nás zavedie do samého stredu dalostí 1572 až 1588

4,00 €
0 Recenzia(e)

Tretí a štvrtý diel slávneho Tolstojovho románu z čias ťaženia napoleona v Rusku.

6,00 €
0 Recenzia(e)

Slávny román, galéria postáv, charakterov, obraz utrpenia...pilier svetovej aj ruskej klasiky, v slovenčine.

12,00 €
0 Recenzia(e)

Svetoznáme dielo veľkého českého spisovateľa. 

4,00 €
0 Recenzia(e)

Román z obdobia viktoriánskeho Anglicka....

4,00 €
0 Recenzia(e)

Tato jedinečná kniha mapuje vzestup i pád starověkých válečných a závodních vozů od Británie až po Koreu. Je vybavena mnoha ilustracemi a nabízí všezahrnující, fascinující pohled na tuto převratnou vojenskou techniku starověku i na její odkaz, jak se v neposlední řadě projevuje i v hollywoodské filmové tvorbě.

5,00 €
0 Recenzia(e)

Na dnešné ráno nesmiem zabudnúť. Dnešné ráno sa mi prisnila moja mladosť, a to sa, údajne, nestáva často. Mladosť je, podľa mojej mlynárskej starej matky, čosi také ľahké, nepolapiteľné a kratučké ako púpavové semienko unášané vetrom. Taký púpavový páper človek nechytí, čo by ako chcel, čo by mal preň čo akú krásnu klietku. 

3,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh mladej Číňanky, ktorá pricestuje do Londýna, aby si zlepšila angličtinu. Vníma západný svet okolo seba, trochu tápe, snaží sa ho porozumieť, pritom sa zaľúbi do Brita, ku ktorému sa čoskoro nasťahuje. Neporozumenie dvoch rozličných kultúr a dvoch pohľadov na svet, ktoré sotva preklenie hrdinkino usilovné štúdium angličtin.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Hlavný hrdina a rozprávač populárneho Simmelovho románu Richard Mark len o vlások unikne zákernej vražde, ktorú naplánoval jeho brat Werner. Nebezpečenstvo smrti sa tým však pominulo:

4,00 €
Zobrazené 1021 - 1032 z 1158 položiek