0 Recenzia(e)

,,Hlavným dôvodom, prečo majú ľudia finančné problémy, je to, že v škole ich nikto neučil, ako s peniazmi narábať. Ľudia sa naučia, ako pracovať za peniaze, ale nenaučia sa, ako docieliť to, aby peniaze pracovali pre nich.“ Robert Kiyosaki

4,00 €
0 Recenzia(e)

Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislým. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství. Abyste se dostali nad finanční vrchol, musíte si přečíst tuto knihu Roberta Kiyosakiho. Jde o zdravý rozum a obchodní důvtip pro vaši finanční budoucnost.

4,00 €
0 Recenzia(e)

 Encyklopédia - lexikón antickej mytológie, ktorej zaujímavá forma približuje bohov a hrdinov antických bájí zaujímavým, čítavým a dramatickým opisom

6,00 €
0 Recenzia(e)

Zamarovský je neuveriteľný autor...táto knižka nás prevedie starou Egyptskou ríšou...

6,00 €
0 Recenzia(e)

Bezmála 200 najčastejších otázok od čitateľov, zvedavcov, priaznivcov, alebo krížový výsluch Dänikena...

4,00 €
0 Recenzia(e)

Veľká kniha o pestovaní bonsajov, zachovalá...veľký formát

6,00 €
0 Recenzia(e)

Zaujímavý návrat o 46 rokov, knižka je konzervou času...bez obalu, veľmi dobrý stav...

10,00 €
0 Recenzia(e)

Krásna pamätnica vtedy ešte starobylej Bratislavy...s obalom, výborný stav.

6,00 €
0 Recenzia(e)

Najúspešnejší festival populárnej hudby v Československu vznikol v roku 1966 a trval až do polovice deväťdesiatych rokov. Na jeho pódiu sa striedali naši a svetoví interpreti. Na pesničkách Bratislavskej lýry vyrástlo niekoľko generácií, koncerty sa vysielali v priamom prenose v československej televízii.

11,00 €
0 Recenzia(e)

Kniha stará pár desaťročí, ale slušnosť a jej zásady platia stále...ak chcete poradiť, nuž tu to máte..

2,00 €
0 Recenzia(e)

Autor bol v minulosti šéfom diplomatického protokolu, a knižka hoc už má dosť rôčkov, nestratila veľa na svojej aktuálnost. Brožúra, výborný stav.

2,00 €
0 Recenzia(e)

staré cestopisy, keď nebolo zďaleka všetko také jednoduché, majú svoje čaro...toto je jeden z nich...Južná Amerika rok 1957...bez obalu, dobrý stav.

5,00 €
Zobrazené 25 - 36 z 390 položiek