0 Recenzia(e)

top-knižka o takmer priekopníckom dobývaní Himalájskych vrchov...

6,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh mladej Číňanky, ktorá pricestuje do Londýna, aby si zlepšila angličtinu. Vníma západný svet okolo seba, trochu tápe, snaží sa ho porozumieť, pritom sa zaľúbi do Brita, ku ktorému sa čoskoro nasťahuje. Neporozumenie dvoch rozličných kultúr a dvoch pohľadov na svet, ktoré sotva preklenie hrdinkino usilovné štúdium angličtin.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Slávny román rakúskeho majstra pera...kniha ako nová

3,00 €
0 Recenzia(e)

Knižka pre fajnšmekrov, prierez dielom maliara, grafika, ilustrátora....nádherné, invenčné, hlboko ľudské dielo...

14,00 €
0 Recenzia(e)

Fotopublikácia...

5,00 €
0 Recenzia(e)

Fotograficko-vlastivedná publikácia a popri tom konzerva času....

5,00 €
0 Recenzia(e)

Terminologický a výkladový slovník Výchova a vzdelávanie dospelých (andragogika) je uceleným lexikografickým dielom z oblasti výchovy a vzdelávania dospelých na Slovensku. Cieľavedome a systematicky nadväzuje na dvojzväzkovú Pedagogickú encyklopédiu Slovensku (1984-1985).

6,00 €
0 Recenzia(e)

 Nesmierne zaujímavá kniha o Austrálii, kde sa často zdá, že zastal čas....a sme v treťohorách...veľa obrázkov, fotografií a náučných textov.. s obalo

3,65 €
0 Recenzia(e)

Výpravy vašeho života - 500 míst , která vám vyrazí dech....Človek nemôže počas života ísť všade. Musí si vybrať...kniha vám možno pomôže...

11,00 €
0 Recenzia(e)

 Rozsiahly román veľkého ruského spisovateľa...s obalom.  

5,00 €
0 Recenzia(e)

Tieto publikácie, velmi kvalitne spracované konzervujú svojim obsahom čas, pohľady na tatranskú prírodu, jej scenérie, ale aj urbanizáciu. Táto kniha dáva stav cca pred 70 rokmi. Čiernobiele fotografie a hĺbkotlač zvýrazňujú kvalitu knihárskeho kumštu.

9,00 €
0 Recenzia(e)

Táto kniha, plná krásnych fotografií mala upútať budúcich návštevníkov MS 1970 v severských disciplínach, ktoré Slovensko excelentne zvládlo.

4,00 €
Zobrazené 1117 - 1128 z 1258 položiek