0 Recenzia(e)

Knižka ktorú napísala druhá manžela Johanna Sebastia na bacha vzbudila veľkú pozornosť, je totiž jedinečným načretím do zákulia života tohto hudobného

4,00 €
0 Recenzia(e)

Pozornost médií se vždy soustředila na Micka Jaggera jako na leadra Stones, rebela, playboye z vyšší společnosti a v neposlední řadě jako na legendárního rock 'n' rollera. Během těch let odpověděl téměř na každou otázku, kterou si zvýdavý tisk dokázal vymyslet.

5,00 €
0 Recenzia(e)

Autobiografia, príbeh slávnej francúzskej umelkyne, speváčky...malý formát, pevná väzba.S obalom

3,00 €
0 Recenzia(e)

Najprv symfónia, potom serenáda... Mozart neprestáva komponovať, akoby od toho závisel celý jeho život. Táto sloboda vystavovaná na obdiv sa nepáči jeho zamestnávateľovi, salzburskému arcibiskupovi Colloredovi, ktorý si vyžaduje iba jedno – poslušnosť. 

4,00 €
0 Recenzia(e)

Prisahám pred Bohom, že váš syn je najväčší skladateľ akého poznám....povedal jedného dňa Joseph Haydn Mozartovmu otcovi. Mozart, podporovaný svojím verným strážcom Thamosom, sa i naďalej horlivo zúčastňuje slobodomurárskych obradov a čerpá z nich inšpiráciu pre svoju tvorbu.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Hral na klavíri a komponoval skôr, než vedel čítať. Zázračné dieťa Wolfgang Amadeus Mozart. Jeho hru obdivovala Mária Terézia i šľachta na najvýznamnejších dvoroch Európy. Málokto však tušil, že po každom koncertnom turné sa Mozart spolu so svojou rodinou musel vrátiť do Salzburgu, do služieb arcibiskupa. Synova vyčerpanosť, a obavy zo straty úspechu...

4,00 €
0 Recenzia(e)

Útla krásne ilustrovaná knižôčka o istej úspešnej etape v živote hudobného génia...

4,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh slávneho aj zaznávaného umelca....

3,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh veľkého umelca, geniálneho huslistu...

2,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh veľkého umelca...

3,00 €
0 Recenzia(e)

Román o svetoznámom hudobnom skladateľovi Jacquesovi Offenbachovi.

3,00 €
0 Recenzia(e)

Príbeh a obrázky nášho speváckeho operného giganta. S obalom, výborný stav.

5,00 €
Zobrazené 37 - 48 z 72 položiek