0 Recenzia(e)

Monografia turčianskej obce

7,00 €
0 Recenzia(e)

Má 900 rokov, možno viac, históriu malú i veľkú, hrad bol istý čas metropolou Uhorska, žili tu slávni ľudia a ľudia tu žijú dodnes...Osud obci žičil,

8,00 €
0 Recenzia(e)

Mestské znaky, pečate, insígnie miest v bývalom Československu.

4,00 €
0 Recenzia(e)

Prierez bratislavskými korunováciami počas takmer 300 rokov, 

8,00 €
0 Recenzia(e)

Východná metropola pred 40 rokmi...

5,00 €
0 Recenzia(e)

Košice v konzerve času...

5,00 €
0 Recenzia(e)

Toto je tretia kniha s týmto zameraním  z  vydavateľstva Media Svatava naplnená históriou Slovenska.Kráľovské záujmy a rozvoj ľudských sídiel sa prelínajú aj touto knihou. Boli to králi, čo najrozličnejšími právami a privilégiami povyšovali osady na stredoveké mestá podobne, ako obdarúvali verných šľachticov pozemkami a hradmi.

10,00 €
0 Recenzia(e)

Veľmi pekná fotopublikácia o tomto starobylom meste je z roku 1978 a je ako nová. 192 strán.

5,00 €
0 Recenzia(e)

Odkaz pre budúce generácie ...296 strán, nová kniha.

10,00 €
0 Recenzia(e)

Unikátna a veľmi obsažná a vzácna publikácia, ktorá pomerne komplexne i kompletne zachytáva históriu mesta hrdiaceho sa názvom Centrum národnej kultúry Slovákov, mesta, ktoré v slovenskej histórii zohralo viacero kľúčových úloh. Kniha zacytáva vývoj mesta, inštitúcie, osobnosti, historické udalosti a mnoho iného na vyše 700 stranách.

25,00 €
0 Recenzia(e)

Centrum národnej kultúry, mesto s minulosťou aj prítomnosťou. Svedkovia sú na fotografiách. Táto knižka by nemala chýbať u žiadnej martinskej rodiny a poteší aj ako dar.

18,00 €
0 Recenzia(e)

Výpravná a zrejme aj dosť komplexná publikácia o Centre národnej kultúry Slovákov. Zachytáva históriu od najstarších čias, osobnosti, prírodu, demografiký vývoj, spoločenský vývoj, priemysel, školstvo...Centrum národnej kultúry, mesto s minulosťou aj prítomnosťou. Svedkovia sú na fotografiách. Táto knižka by nemala chýbať u žiadnej martinskej rodiny a...

25,00 €
Zobrazené 25 - 36 z 75 položiek